‘Cider + Spice’: Teknikë e re e ngjyrosjes së flokëve, e cila do të shënojë fillimin e vitit 2018

Ngjyrosja e flokëve me efektin e tufës së flokëve, “hijesimit” në formë të teknikës ‘palm painting’ dhe ‘bronzing’, janë vetëm disa nga trendët të cilët kanë përcjellë vitin 2017.

I kanë lansuar kryesisht sallonet e floktarëve të ndryshëm profesionistë nëpër botë, mirëpo bindshëm trendët më të mirë në teknikat e ngjyrosjes “i ofrojnë” floktarët nga Los-Angelesi, të cilët të parët dolën me risi interesante.

Tani është Ryan Weeden, pronar i sallonit kalifornian “Spruce” dhe edukator ndërkombëtar, ka shpikur ngjyrën ‘cider + spice’ dhe teknikën e ngjyrosjes, e cila është e inspiruar me teknikën ‘balayage’.

Në sallonin e tij shkojnë femrat nga të gjitha viset e Amerikës, në mënyrë që nga duart e ekspertëve të arrijnë teknikën ‘balayage’ në kombinim me tufat me shkëlqim të artë.

‘Cider + Spice’ është ‘balayage’ i ngrohtë dhe kombinim i mëndafshtë i kanellës, bakrit dhe tufave të kaltra, ndërkaq Ryan e ka arritur duke ngjyrosur pjesët e mëdha të flokëve me tone ngrohta, në mënyrë që midis tyre të shtonte theksin e përhirtë të kaltër.

Pra, nëse kërkoni ndonjë nuancë të re të flokëve për festa, mbase kjo vërtet është ideale për ju.

Shkruar Nga
More from Revista User

Si ta tërhiqni dashurinë në jetën tuaj?

Nëse dëshironi të tërheqni dashuri në jetën tuaj, ju duhet të jepni...
Read More