Çiljeta është një mama tipike shqiptare, i jep një dënim të papritur të biritKur bëhet fjalë për mëmësinë, nuk ka receta të gatshme! Gjithçka diktohet nga vet prindërimi, i cili nuk është një proces fort i lehtë. Dhe kur flasim për këtë gjë, nuk bëjmë përjashtim nga rasti as mamatë e famshme të showbiz-it shqiptar.

Kështu, këngëtarja Çiljeta Xhilaga na ka treguar me fakte se edhe pse Fernando është fëmija i saj i vetëm dhe natyrshëm i përkëdheluri i mamit, sërish kur një mision duhet çuar deri në fund, duhet kryer me patjetër. E nëse ai lihet në mes, atëherë mund të ketë pasoja…

E tillë ka qenë situata e djeshme, e cila ka ndodhur gjatë transmetimit të emisionit “Për drekë me mua” në “E diela shqiptare”, format ky që është pjesë e familjeve tuaja çdo të diel. Teksa, ka qenë e ftuar në shtëpinë e aktorit Gent Hazizi, i cili po përgatiste menunë e përzgjedhur prej tij, Çili është përballur me një situatë të papritur.

I biri, Fernando nuk kishte shkuar në kursin e anglishtes. Kaq ka mjaftuar, dhe si një mama me objektiva të qarta për të ardhmen e fëmijës së saj, këngëtarja nuk e ka shmangur një telefonatë me të birin.

Gjatë bisedës mes tyre, Çiljeta i ka thënë atij se: “Fernando, në qoftë se kjo përsëritet prapë do marrësh dënim, do shkosh në kopësht me drekë”. Kjo ka qenë forma e dënimit që këngëtarja ka zgjedhur t’i diktojë të birit pesë vjeçar.

Nuk e dimë nëse ka funksionuar vërtet, por me siguri që kur Fernando ta mendojë sërish lënien e kursit të anglishtes, dënimi i paralajmëruar i mami Çilit do i bëjë punë!

loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Sara Netanyahu, Ndaj bashkëshortes së kryeministrit izraelit janë ngritur akuza…

  Ndaj bashkëshortes së kryeministrit izraelit, Benjamin Netanyahu, Sara, janë ngritur akuza...
Read More