Dashuria është dashuri, mirëpo paratë janë para!Dashuria i fiton të gjitha, mirëpo paraja fiton edhe dashurinë – kanë thënë latinët e vjetër. A kanë pasur të drejtë?

Është e vërtetë që kuleta plot dhe zemra e zbrazët janë ‘bashkëpunëtorë’ të vjetër. Kur paraja të sillet para syve, faktori dashuri mund edhe të mungojë.

E po, a është kjo formula për lumturi të vërtetë?! Sa është ajo sot vërtet e rëndësishme?!

Duke u bërë ekskluzivisht gjuetarë të të mirave financiare a kemi harruar se ç’do të thotë të dashurosh? Përse italianët thonë: “Kur femra e bukur buzëqesh, kuleta qan”?!

Paratë janë dashuria e re

Sjellja juaj me paratë mund të kthehet në një hell në çdo etapë të lidhjes. Sipas një sondazhi britanik, bërë nga Daily Mirror, 81% e të anketuarave vazhdojnë të mendojnë se të flasësh për para është diçka joromantike, por nëse s’ke para s’mund mund të kesh romancë.

Sondazhi tregon se niveli i lumturisë korrespondon me sasinë e parave të një personi dhe ndryshe nga ç’ mendohet ky nivel lumturie nuk mbetet i pandryshuar pasi arrihet një shumë e kënaqshme, por vazhdon të rritet sa më shumë shtohet pasuria.

Çdo çift ka rregullat e tij, por është e rëndësishme që të dimë se të gjithë mbërrijmë në një lidhje dëshirë-shtrënguese për para.

Femrat e pavarura, janë mësuar aq shumë të kenë paratë e tyre, saqë kur vjen momenti të bashkojnë përgjegjësitë financiare, gjërat mund të bëhen të pavendosura.

Dashuri dhe para?

63% e meshkujve tregojnë se me t’u pasuruar, dukshëm është përmirësuar jeta e tyre seksuale dhe kjo është konfirmuar edhe nga 88% e femrave (seks cilësor). Plus studimi nga Univerziteti i Newcastle ka zbuluar se me mbushjen e llogarisë bankare rritet edhe numri i orgazmës tek femra. Dhe nuk është çudi që paratë veprojnë si afrodizijak, sepse, shpjegojnë autorët, orgazma që rrjedh nga pasuria janë rezultat i evulucionit (femra kërkon mashkull me potencial më të madh).

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Një yll për Ryan Reynolds

Një yll për aktorin Ryan Reynolds. Bulevardit të Famës në Hollivud iu...
Read More