Dashuria fshihet në tru e jo në zemër

Nëse është për t’u besuar shkencëtarëve nga Universiteti Concordia në Montreal, dashuria ‘jeton’ në pjesën e trurit, në të cilën pjesë jetojnë edhe ‘nxitësit’ për alkool, bixhoz dhe narkotikë.

Shkencëtarët kanë vërtetuar se dashuria fshihet në tru, e jo në zemër, ashtu siç mendojnë shumica e njerëzve.

U tha se këto impulse janë të vendosura në pjesën e njëjtë të trurit, ku janë të vendosura edhe qelizat, të cilat reagojnë në veset e shënuara, duke shkaktuar varësinë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Rusia: E vlerësuar drejt si rrezik?

A vlerësohet sa duhet seriozisht ushtria ruse si rrezik - apo mblivlerësohet?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.