David Beckham në përvjetorin e UNICEF në New York3b4fa24c00000578-4025938-image-m-3_1481564489166

Ai njihet si futbollist dhe për karierën muzikore të të birit, por të hënën 41vjeccari David Beckham, erdhi në ndërtesën Empire State Building në New York City për të kujtuar 70 vjetorin e organizatës së fëmiojëve të OKB, UNICEF.

Ambasadori i UNICEF, David u paraqit me një kostum blu që fshihte shumicën e tatuazheve të tij. Babai i katër fëmijëve ka qenë ambasador i UNICEF prej 10 vjetësh dhe ka krijuar fondin The David Beckham UNICEF Fund në 2015 në ndihmë të fëmijëve pa mbështetje.

“Kur unë nisa iniciativën me UNICEF, bëra premtimin të përkushtohem që bota të bëhet një vend më i mirë për fëmijët, dhe për të folur hapur ndaj ccështjeve që po dëmtpojnë jetën e fëmijëve. Një nga këto gjëra është dhuna. CCdo pesë minuta në botë një fëmijë vdes si pasojë e dhunës, ndërsa miliona të tjerë janë në rrezik nga abuzimet fizike, emocionale dhe seksuale, që mund të shkatërrojnë përgjithmonë fëmijërinë e tyre”, tha Beckam.

3b4fa24c00000578-4025938-image-m-3_1481564489166

3b4fa25a00000578-4025938-image-m-23_1481565714530

3b4fab2b00000578-4025938-image-m-36_1481568961978

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Sherr me thika në Fushë Krujë, një i arrestuar e një i plagosur

Konflikti mes dy të rinjve ka marrë përmasa të gjera, teksa njëri...
Read More