Digjet ura në mes të Tiranës, askush nuk kujtohet ta shkojë e fikë

Një zjarr ka rënë në mes të Tiranës. Flakët kanë dalë nga poshtë urës së vogël tek lumi Lana, përballë urës së ‘Tabakëve’.

Ura është me dru dhe zjarri që askush nuk është kujtuar për ta fikur, rrezikon ta djegë të gjithën.

I habitshëm është fakti që në urë kalon edhe një punonjës policie, i cili nuk e shikon zjarrin dhe tymin që del, por bën një foto.

Shkruar Nga
More from Revista User

Ushqimet që duhet të konsumoni për të nxitur trurin

Të gjithë ne kemi një ide të përgjithshme se çfarë duhet të...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.