Disa mënyra për të tmerruar njerëzit për HalloweenFesta e Halloween njihet si festa e frikshme që festohet çdo vit në fund të muajit tetor.

Halloween 1

Picture 1 of 66

Shumë persona preferojnë ta festojnë këtë ditë dhe zgjedhin metoda të ndryshme për tu grimuar.

Grimi bëhet në mënyra të ndryshme për të tmerruar njerëzit dhe zakonisht festohet në ambiente të hapura. Nuk dihen akoma organizimet që do bëhen në Shqipëri por përgatitjet kanë filluar. Për disa ide shikoni fotografitë më sipër.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

80% e azilkërkuesve shqiptarë janë nën 35 vjeç

Rreth 23 mijë fëmijë e adoleshentë (nga zero deri në 17 vjeç)...
Read More