Divorci mund të jetë gjenetik dhe të trashëgohet përgjatë brezaveSipas disa hulumtuesve, divorci mund të jetë gjenetik dhe të trashëgohet.

Është fakti njohur mirë se fëmijët e prindërve të shkurorëzuar janë më të prirë të shkurorëzohen sesa fëmijët e prindërve të cilët kanë qëndruar bashkë deri në vdekje.

Kjo është supozuar se mund të ketë ndodhur si pasojë e shumë faktorëve, e jo se është trashëguese ose diçka e tillë.

Por, një studim i fundit ka zbuluar se nuk ekziston një lidhje e tillë mes fëmijëve të adoptuar, që do të thotë se ekziston një mundësi e madhe se divorci mund të jetë gjenetik.

Shanset e divorcit te fëmijët e adoptuar të cilëve u ishin ndarë prindërit adoptues, kishin qenë më të vogla sesa të fëmijëve të cilëve u ishin ndarë prindërit biologjikë.

Ky studim është vlerësuar si zbulim mjaft i rëndësishëm sa i përket çështjes së divorcit.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Me këto stile nuk do të gaboni: Dhjetë modele flokësh të cilat gjithmonë do të jenë në trend

Nuk është e lehtë të gjesh stilin ideal të flokëve, aq më...
Read More