Dukesha Kate Middleton gati për të lindur fëmijën e tretë

Asaj i kanë mbetur edhe pak javë për të lindur fëmijën e tretë, por nuk ka pushim për dukeshën e Kembrixhit e cila po vazhdon me orarin e ngjeshur të aktiviteteve.

4-1

Picture 1 of 4

Kate, gjatë ditës së sotme ka marrë pjesë në një simpozium të akademikëve kryesorë dhe organizatave bamirëse që përkrahin fëmijët.

Fondacioni Mbretëror i Kate ka organizuar ngjarjen në Londrën qendrore në shoqërinë mbretërore të mjekësisë dhe do të kryesohet nga presidenti i institucionit, Profesor Sir Simon Wessely.

Ajo ka shkëlqyer në një fustan me ngjyrë të gjelbër, Dukesha ka një interes të madh për çështjen e krijimit të një platforme solide sociale dhe emocionale për të rinjtë, për t’i përgatitur ata me sfidat e jetës së mëvonshme dhe për të shmangur problemet mendore dhe psikologjike.

Shkruar Nga
More from Revista User

Nuk na duhet shtet, por treg!

Instituti Pashko prezanton fushatën sensibilizuese të vitit 2018 Kjo fushatë vjen si...
Read More