Dy ambasadorë ‘trokasin’ në zyrën e kryeprokurores Arta Marku


Dy ambasadorë kanë mbërritur para pak minutash në zyrën e kryeprokurores Arta Marku dhe kanë nisur një bashkëbisedim. 

“Prokurorja e Përgjithshme Arta Marku, – njoftoi zyra e shtypit e institucionit, – në këto momente është duke zhvilluar një takim në Prokurorinë e Përgjithshme me Ambasadorin e Republikës së Austrisë, Johann Sattler dhe Ambasadorin e Suedisë në Tiranë, Johan Ndisi.

Takimi mbahet ne kuader te bashkepunimit ne fushen e sigurise dhe ndjekjes penale ndermjet Prokurorise se Pergjithshme dhe dhe shteteve perkatese.”

Shkruar Nga
More from Redaksia

Si ndikon hëna tek shenjat e horoskopit

Ana jonë e pandërgjegjshme, irracionale, emocionale, zbulohet mirë edhe nga shenja hënore,...
Read More