Edhe dashuria kërkon keqkuptimecouple

Pa marrë parasysh se a në televizor, apo në libra: kudo hasim femra që tentojnë t’i shpjegohen meshkujve dhe anasjelltas. Me këtë rast asgjë nuk e gjallëron dashurinë më shumë, se sa keqkuptimet e vogla…

Psikologët theksojnë se gjëja e fundit që dëshiron një femër, është që ajo të kuptohet gjithmonë nga partneri i saj. Ajo dëshiron që nganjëherë të jetë e paparashikueshme.

Një mashkull, i cili ka shpjegime për çdo gjë, në periudhën afatgjatë bëhet i mërzitshëm. Me këtë rast mungon fërkimi, i cili nxit tendosjet, të cilat e bëjnë marrëdhënien më interesante.

Nganjëherë femrat përdorin hidhërimin artificial, për të tërhequr vëmendjen.

Ekspertët theksojnë se kjo është një gjë e mirë, pasi secili partner duhet të paraqesë tiparet, të cilët tjetri nuk i sheh dhe nuk i vëren, ngase shumë shpejt, marrëdhënia mund të bëhet tejet e ngushtë.

Kur njëri nga partnerët ruan një numër të vogël të fshehtësive që ka, mund ta bëjë partnerin e vet kureshtar dhe të joshë vëmendjen e tij.

Gjithashtu mund të jetë edhe një përparësi, nëse nuk kuptoni të gjitha gjërat, por reagoni ashtu siç e ndieni veten në atë moment.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Më mirë burrat apo gratë në politikë? Majlinda Bregu e tregon me një Video

Në një video që ka postuar në Facebook, realizuar nga Admir Malaj...
Read More