Ekspertët: Kim Jong-un po përgatit përhapjen e virusit vdekjeprurës në perëndim

Koreja e Veriut po zhvillon armë biologjike të afta për të futur sëmundje vdekjeprurëse në rivalët perëndimorë të Kim Jong-un – përfshirë vdekjen e zezë, raporton the EXPRESS.

Shtetit i vetmuar po manipulon edhe 12 agjentë të tjerë biologjikë në armatimin e tyre të çmendur: antraks, botulizëm, kolera, ethe hemorragjike koreane, lavdërim, ethe tifoide, ethe të verdhë, dizenteri, bruceloza, staf, ethe typhus dhe aleukia ushqimore toksike.

Një raport i ri i tmerrshëm, i lëshuar nga kompania e inteligjencës AMPLYFI dhe Universiteti i Harvardit, tha se Kim mund të përdorte edhe civilët e Koresë së Veriut për të përhapur sëmundjet anembanë globit.

Raporti thotë se “agjentët njerëzorë” mund të përdoren për të nisur pandemi vdekjeprurëse – para se të vdisnin vetë sëmundja do të përhapej tek shumë njerëz.

Shkruar Nga
More from Revista User Read More