Erdogan: Serbia, vend kyç në Ballkan

Serbia është shtet kyç për Ballkanin dhe presidenti Aleksandar Vuçiq është një rast i mirë për gjithë rajonin, tha sot presidenti turk Recep Tayyip Erdogan në forumin afarist Serbi-Turqi.

Erdogan duke iu drejtuar pjesëmarrësve të forumit, tha se bota afariste duhet të punojë për krijimin e një atmosfere të mirë.

Erdogan: Përmes “Rrjedhës turke” gazi në Serbi deri më 2019

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, deklaroi se Serbia mundet përmes “Rrjedhës turke” që të furnizohet me gaz që nga viti 2019.

“Ky projekt që kalon përmes rajonit të Detit të Zi do të hapet ndaj Evropës. Do të bashkëpunojmë në fushën e ripërtëritjes së energjisë dhe gazit. Dëshirojmë që sa më parë të dërgojmë gazin në Serbi”, ka thënë Erdogan.

Shkruar Nga
More from Revista User

12-vjeçari fejohet me kushërirën e tij 11 vjeçe

Një djalë 12-vjeçar në Egjipt do të martohet me kushërirën e tij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.