Erotizmin apo ushqimin, kë do të zgjidhnin më parë djemtë?

E dini shprehjen e famshme që dashuria kalon nga stomaku.

Nuk vlen dhe shumë për meshkujt. Një studim i bërë për meshkujt, se kë do të zgjidhnin të parën ushqimin apo marrëdhëniet seksuale, rezultatet nuk ishin dhe shumë surprizë.

Sipas studimit të bërë nga nga Kolegji Universitar i Londrës, meshkujt edhe nëse ishin me stomakun bosh, sërish do të zgjidhnin të parin, seksin.

Ndërsa tek femrat ndodh e kundërta. Ato seksin e shohin si gjënë e fundit që duan kur janë të uritura.

Por nuk duhet t’u vëmë aspak faj vajzave, sepse nuk është në dorën e tyre.

Scott Emmons, autor i studimit, tregon se shkak për këtë janë disa ndryshime neuronesh në trurin e mashkullit që nuk janë tek truri i femrës dhe anasjelltas.

Këto neurone janë përgjegjëse dhe për përzgjedhjen e dëshirave të tjera seksuale.

Shkruar Nga
More from Revista User

McCain i kërkon prova Trumpit për “përgjimin” nga Obama

Senatori republikan i Shteteve të Bashkuara, John McCain, i bëri thirrje presidentit...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.