Evropa “tronditet” nga ethet e shitjes

Tregtarët përmes “Black Friday” sot në gjithë Evropën përpiqen të tërheqin klientët, veçanërisht në Britaninë e Madhe.

Pas rënies më të madhe të shitjes me pakicë në katër vjet e gjysmë, shitësit britanikë shpresojnë të fitojnë të ardhura të mëdha, të cilët ndikojnë në uljen e pagave dhe inflacionin, transmeton Reuters.

Shkruar Nga
More from Revista User

Ja niveli i universiteteve shqiptare sipas raportit të Komisionit Evropian

Raporti i Komisionit Evropian për arsimin e lartë në Ballkanin Përendimor ka...
Read More