Feng shui kundër energjisë negative: Çfarë e pengon rrjedhën e energjisë në dhomën e gjumit

Siguroni rrjedhje të lirë të energjisë pozitive në dhomën e gjumit.

Për të siguruar në shtëpi rrjedhë të lirë të energjisë së mirë dhe për t’u mbrojtur nga negativitetet, këto gjëra duhet t’i nxirrni sa më parë nga dhoma e gjumit.

Ekspertët e Feng shuit theksojnë që pasqyra dhe pikturat përballë dhe mbi krevat krijojnë në shtëpi konflikte dhe negativitete ndërmjetpartnerëve.

Pikturat varni nga ana e majtë dhe e djathtë e krevatit, mirëpo shmangni ato në të cilat janë pikturuar uji apo anijet.

Sipas këshillave Feng shui në pikturat e dhomës së gjumit gjithmonë duhet të jenë kafshë apo njerëz çift, ndërsa për dashuri të lumtur zbukuroni dhomën me orkide.

Shkruar Nga
More from Revista User

Ja si ju ‘nxjerr zbuluar’ Facebook, kur ju jeni të dashuruar

Facebook lexon çfarë shkruajnë njerëzit e dashuruar Rezulton se ekziston një grup...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.