Forcojini vithet, kofshët dhe stomakun me vetëm një ushtrim: galiç-spliti bullgar djeg celulitin dhe yndyratUshtrimin të cilin po jua prezantojmë quhet split-galiç bullgar, ndërkaq ky emër i dedikohet legjendës që praktikojnë pikërisht ngritësit bullgarë të peshave, të famshëm sipas formësimit të tyre fantastik të këmbëve!

Megjithatë, akoma ekzistojnë dilema – cila është lartësia e duhur e bankës në të cilën duhet mbështetur këmbën?

Disa thonë që është e lejueshme të përdoret madje edhe karrigia (posaçërisht nëse ushtroni në shtëpi apo në zyrë), ndërsa të tjerët tërheqin vërejtjen që ajo është tepër e mundimshme dhe këshillojnë që këmbën ta mbështetni në objektin jo më të lartë se dhjetë centimetra.

Një gjë është e sigurt – nuk ka recetë të vërtetë, provoni ushtrimin dhe gjeni dimensionet tuaja të vërteta për këtë ushtrim!

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Fotot që ‘tronditen’ botën. VIP-et që hoqen të gjitha dhe i nxorrën të gjitha…thjesht për famë

VIP-at dihet se duan vëmendje dhe në momentin kur mediat apo fansat...
Read More