Foto të rralla të Enver Hoxhës

Në kohën e regjimit socialist, shumë kush nga shqiptarët që e kanë jetuar dhe prekur atë periudhë kanë ditur mirë se si ka qenë puna, jeta dhe zhvillimi shoqëror i asaj kohe. Në galerinë do të shfletoni disa foto shkëputur nga përditshmëria e diktatorit socialist Enver Hoxha në vite të ndryshme!

Enver Hoxha 1

Picture 1 of 6

Shkruar Nga
More from Revista User

Vrasja 33-vjeçare që po mundon Francën

Thuajse 33 vjet më parë, vrasja e një djali 4-vjeçar tronditi francezët...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *