Fotogaleri/ Mes heronjve që luftuan me zjarret e Ferrit në GreqiMe gjithë lodhjen, temperaturat dhe vështirësitë e shumta, zjarrfikësit kanë vazhduar në çdo moment betejën e tyre në Athinën Lindore, e cila është përfshirë nga flakët.

Ata janë të vendosur të vijojnë betejën e tyre me flakët edhe pse bilancet paraprake ishin tragjike.

Fotot flasin vetë…:

auto_4329115520_LP2_46141532442925auto_4329115520_LP2_47191532442926auto_45137731532442916auto_45137761532442917auto_45137771532442918auto_45137791532442918auto_45137801532442919auto_45138231532442920auto_45139141532442920auto_45139581532442921auto_45139611532442922auto_45140541532442922auto_45140561532442923auto_45140781532442924auto_45141721532442925auto_greqi_241532441739auto_greqi_271532441741auto_greqi_211532441737auto_greqi_151532441733auto_greqi_115324417464E87473500000578-5984481-image-a-75_1532420363830-675x4504E8540F400000578-5984481-Firefighters_soldiers_and_local_residents_carry_a_hose_as_a_wild-a-4_1532412461892-2-674x4504E8783E100000578-5984481-image-a-98_1532421954743-675x4504E85623F00000578-5984481-A_man_stares_down_the_flames_and_prepares_to_battle_the_flames_i-a-11_1532412462164-1-674x450matimati-2z33z22z15z17z16z14z12z13z18z30u5-2z6
 

 

loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Axhenda e përjetshme reformuese e Shqipërisë!

Axhenda liberale / 5 - Nga Besart Kadia - Sikundër dhe shumë qeveri të...
Read More