Franca miraton ligjin e ri kundër terrorizmitDeputetët francezë votuan ligjin e ri kundër terrorizmit, i cili policisë dhe zyrtarëve iu jep kompetenca të zgjeruara, përveç tjerash, edhe për të bastisur shtëpitë, të shqiptojnë dënime me masë arresti shtëpiak dhe mbylljen e vendeve religjioze.

Ligji të gjithë zyrtarëve të lartë lokalë ua mundëson mbylljen e xhamive, kishave dhe vendeve tjera religjioze për gjashtë muaj, nëse konstatohet se predikuesit nxisin sulme apo terrorizëm.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

11 ngjyrat e thonjve për gjatë sezonit të dimrit

Nëse parapëlqeni ngjyra të lehta apo më të mbyllura këtu mund të...
Read More