Fshati përrallor në Bambu

“Fshati i gjelbër” quhet një kompleks turistik në Bali, pranë lumit Ayung, jo shumë larg zonës së kampingut që gjendet në luginën e lumit.

“Fshati i gjelbër” 1

Picture 1 of 12

Ky fshat i mahnitshëm, ku 18 shtëpitë e tij janë të ndërtuara nga druri i bambusë, është i dizajnuar nga kompania Ibuku – ndërsa realizimi i tij është bërë nga mjeshtrit e shquar lokalë.

Shtëpitë prej bambusë janë shumë kualitative, ofrojnë komoditet të duhur, ndërsa janë të lidhura ngushtë me naytrën.
Shtëpitë janë funksionale, ndërsa dhe mobiliet dhe të gjitha orenditë janë ndërtuar dhe vendosur në harmoni me natyrën.

Shkruar Nga
More from Revista User

Ndahet nga jeta Prof. Dr. Alfred Uçi

Sot, më datë 26 tetor 2016 në mëngjes, pas një sëmundjeje, u nda...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *