Fuqia e një marrëveshjeje bërthamore

Nëse marrëveshja bërthamore me Iranin kolapson, do të ketë pak arsye për Republikën Islamike që të mos rinisë programin nuklear. Por, kjo rrezikon pastaj mundësinë e një lufte të re në Lindjen e Mesme, për ta penguar Iranin nga të qenët fuqi bërthamore.

Shkruar Nga
More from Revista User

Papa Françesku: “Është hipokrite të jesh kristian dhe nga ana tjetër të dëbosh refugjatët…”

“Është hipokrite  të jesh kristian dhe  nga ana tjetër të dëbosh refugjatët,...
Read More