Gjëra që gratë pretendojnë se nuk i pëlqejnë … por ata janë duke gënjyerNjerëzit pretendojnë se gratë janë të ndërlikuara dhe se ne nuk e dimë se çfarë duan.

Shumica prej nesh e dimë se çfarë duam nga minuta që ju takojmë, ne thjesht pretendojmë se nuk duam sepse kjo është ajo që shumica e grave bëjnë çdo ditë të javës – luajnë lojëra mendjeje.

Sidoqoftë, këtu janë shtatë gjëra që ne pretendojnë se ato nuk i pëlqejnë, por ne e dimë se ato janë due gënjyer.

1. Të jesh si Eva

Ato do të donin të qëndronin lakuriq si Eva në kopshtin e Edenit dhe të kishin një pushim të qetë të natës së paku dy netë nga shtatë. Arsyeja që ne pretendojmë nuk na pëlqen të flemë të zhveshur është sepse disa burra nuk kanë asnjë kufizim. Një grua që shkon në shtrat lakuriq çdo natë do të thotë ftesë e hapur për seks çdo natë. Disa prej jush nuk kanë ndonjë ndërgjegje, prandaj ne gënjejmë, kështu që mund të bëhemi gjumë.

2. Koa e seksit

3. Gudulisja

4. Dominimi

5. Propozimi

6. Xhelozia.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Ish-bashkëshortja e Trump: Më bëj ambasadore në këtë vend!

Me zgjedhjen e ish-bashkëshortit të saj në postin e presidentit, Ivana i...
Read More