Gjërat për të cilat ka nevojë dhoma juaj e gjumit..landscape-1454453245-gettyimages-483599399

Dhoma juaj e gjumit është shenjtërorja juaj personale.

Prandaj edhe duhet të jetë sa më e përsosur. E pajisur thjeshtë, bukur, me gjërat më të domosdoshme.

Por si dhe cilat janë ato?

Po ju propozojmë disa opsione.

1.Një qilim i rehatshëm

54c1749c7492c_-_adeeni-design-interiors-eclectic-bedroom-xln

2.Dekorim

54c1749ecf907_-_timothy-whealon-inc-interiors-xln

3.Mbështetëse përvec jastëkut

54c1749d2aac9_-_lindsey-coral-harper-interior-design-interiors-xln

4.Një vend ku të ulesh(jo krevat)

54c1749e6109b_-_robert-passal-interior-architectural-design-interiors-xln

5.Një koleksion të gjërave që doni

54c1749ce2d38_-_kelly-sutton-design-interiors-eclectic-bedroom-xln

6.Abazhur

54c1749d647ad_-_lisa-gutow-design-interiors-eclectic-bedroom-xln

7.Një dyshek të përsosur

54c1749daa4ec_-_mattress

8. Fotografi – jo të familjes – dhe piktura

54c1749e93c3c_-_ryan-white-designs-interiors-xln

9. Dramë!

54c1749f109de_-_rating-and-design-interiors-modern-transitional-bedroom-xln

loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Kur protestohej kundër Kullës Eiffel me fjalët “mos ma prek Parisin”

Sot, Parisi nuk mund të përfytyrohet pa Kullën Eiffel. Ky objekt i...
Read More