Gjërat për të cilat do të pendoheni kur të plakeniold-man

Shumë njerëz në moshë dëshirojnë që të kishin shmangur disa gjëra sa ishin të rinjë.

Edhe me kohë, njeriu kalon nëpër një periudhë urtësie, janë disa gjëra për të cilat një pjesë e madhe e njerëzve shprehin keqardhje.

Ja cilat janë ato:

Që nuk jeni larguar me kohë nga një lidhje e keqe
Që keni qëndruar në punët që nuk ju kanë pëlqyer
Frikë për të dalë nga ‘zona e rehatshme’
Shmangia e mësimeve të një gjuhës së huaj
Që nuk keni shfrytëzuar secilën mundësi për të udhëtuar
Që keni munguar nëpër koncertet më të mira
Që keni injoruar ushtrimet fizike
Që keni harru që jeni të bukur
Që keni hezituar të thoni ‘të dua’
Që nuk i keni kushtuar kujdes higjenes orale
Që keni lënë pas dore ëndërrat tuaja
Që keni vendosur të tjerët përpara vetës
Koha që nuk keni kaluar me gjyshërit përpara se ata të ndërronin jetë
Që keni harruar momentet më të rëndësishme, madje edhe ato më të vogëla
Që keni hezituar të merrni rreziqe
Që jeni brengosur shumë dhe keni shpenzuar energjinë në gjëra të kota
Që keni lënë gjërat e papërfunduara

Megjithatë, kurrë nuk është vonë!

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Horoskopi ditor, e diel 7 janar 2018

Dashi Kjo e diel do të nisë me disa dyshime për shkak...
Read More