Historia e Jackie Baboon, ushtari i Luftës së Parë Botërore.Për shkak të përkushtimit të tij në ushtri, Jackie Baboon u hajmalia zyrtare e Regjimentit të 3-të Transvaal dhe u mor kudo nga ushtarët.

Jackie Baboon 1

Picture 1 of 9

Nëse e keni dëgjuar historinë e “Jack baboon” atëherë duhet ta dini që ai ka punuar si një dirigjent i sinjalit të përsosur të trenit në Afrikën e Jugut, por do t’ju habisë fakti që Jack nuk ishte babuni i vetëm i punësuar në vend.

Ishte edhe Jackie, një Baboon Chacma ashtu sikurse Jack, i cili shërbeu në Regjimentin e 3-të në Afrikën e Jugut gjatë Luftës së Parë Botërore.
Jackie baboon u gjetë në pronën e Albert Marr, më saktë në fermën e tij, ai vendosi të marrë Jeckin dhe ta trajnte si anëtar të familjes.

Jeckie jetoj me Marr vite me rradhë dhe mësoj si të ishte një gentileman i vërtetë.
Ai gjithashtu u trajtua si një ushtar i mirfilltë, madje ju dha edhe një uniformë ushtarake. Shikoni fotot e mëposhtme të Jeckie, “ushtari” i luftës së parë botërore.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Jeni prind i një adoleshenti? Merrni frymë thellë dhe lexoni këtë letër…

Çdo moshë dhe fazë e fëmijërisë shoqërohet edhe me vështirësi. Kjo është...
Read More