I besuari i Angela Merkel, do të marrë pjesë në protestën e opozitës në Tiranëpaul-ziemiak-and-angela-merkel

Paul Ziemiak 31 vjeç, është Kryetari i Unionit të të Rinjve të Gjermanisë (Jungen Union Deutschlands) dhe do të jetë kandidat për deputet të CDU në zgjedhjet e ardhshme në Gjermani. Ai do të jetë i 11-ti në listën e partisë së Angela Merkel CDU.

Ziemiak, njihet ndryshe si i besuari i kancelares gjermane. Këtë herë vjen në Tiranë për të mbështetur protestën e opozitës, në kauzën e tyre.

Paul Ziemiak, është një nga 3 politikanët e rinj më të suksesshëm tek i cili gjermanët shohin të ardhmen e tyre.

Paul Ziemiak 31 vjeç, është Kryetari i Unionit të të Rinjve të Gjermanisë (Jungen Union Deutschlands) dhe do të jetë kandidat për deputet të CDU në zgjedhjet e ardhshme në Gjermani. Ai do të jetë i 11-ti në listën e partisë së Angela Merkel CDU.

Ziemiak, njihet ndryshe si i besuari i kancelares gjermane. Këtë herë vjen në Tiranë për të mbështetur protestën e opozitës, në kauzën e tyre.

Paul Ziemiak, është një nga 3 politikanët e rinj më të suksesshëm tek i cili gjermanët shohin të ardhmen e tyre.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

FMN: Infrastrukura e Shqipërisë, larg standarteve të BE

Vendet e Ballkanit Perëndimor mbeten dukshëm larg standardeve që ofron Bashkimi Europian...
Read More