I kemi vendosur gabim dritat e pemës së Festave

Mund të ketë shumë diskutime për pemët e Krishtlindjeve. Sa ditë para duuhen vënë? A duhet një i rremë jo i vërtetë? A duhet të jenë dekorimet me klas apo tradicionale?

Por në fund të fundit të gjithë jemi dakord për diçka, si të ndezim pemën, apo jo? Gabim.

Sipas një arreduesi, të gjithë i kemi vendosur dritat e bredhit gabim gjithë jetën. Shumë njerëz e nisin nga degët e poshtme dhe përfundojnë në majën e pemës. Por kjo është e gabuar.

Francesco Bilotto thotë se dritat e Krishtlindjeve duhet të vendosen vertikalisht në pemë.

“Në këtë mënyrë çdo pjesë e pemës, nga dega në degë, do të ndizet”, thotë Bilotto.

Shkruar Nga
More from Revista User

Investigimi i BIRN/ Shqiptarët e paguan dyfish “check up”-in falas

Taksapaguesit shqiptarë e kanë paguar thuajse dyfish të ashtuquajturin “kontroll shëndetësor falas”,...
Read More