I verbër, por është ndër pianistët më të mirë në botëderek-paravicini

Ai mund të luajë çdo gjë që veshi i dëgjon. Është e mrekullueshme.

Derek Paravicini është njëri ndër pianistët më të mirë në botë.

Ai është i verbër, megjithatë aftësia e tij është ekstremisht e madhe.

Në pyetjen se si kishte ndjerë se di të luajë piano dhe si arriti të zotërojë tërë këtë aftësi, ai tha se vetëm kishte vendosur gishtërinjtë mbi taste dhe kishte filluar të luajë.

Ai ka filluar të luajë në piano që nga mosha 7 vjeçare.

Për të ditur më shumë për këtë gjeni, shikoni videon e mëposhtme.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Vlorë, 77 banesa të Novoselës dhe Fitores u zgjuan me 40 cm ujë

Novosela ka kaluar një natë të vështirë. 77 banesa të fshatit Novoselë...
Read More