Ingrit Gjoni është rikthyer në supër-formë

Ingrit Gjoni është rikthyer në super-formë. Ajo ka ekspozuar në plazh trupin e saj ku duket tepër seksi. Këngëtarja duket se ka marrë një ngjyrë tepër të bukur nga plazhi çka e bën atë të duket më “tunduese”. Ingrit Gjoni duket se është rikthyer fuqishëm pas projektit të saj të fundit, provokuese dhe tepër simpatike.

Ingrit Gjoni 1

Picture 1 of 6

Shkruar Nga
More from Revista User

Gjëja e vetme që ju nevojitet për një lidhje të shëndoshë

Pas asaj periudhe të ëmbël të “muajit të mjaltit” të një lidhje,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.