Ingrit Gjoni është rikthyer në supër-formë

Ingrit Gjoni është rikthyer në super-formë. Ajo ka ekspozuar në plazh trupin e saj ku duket tepër seksi. Këngëtarja duket se ka marrë një ngjyrë tepër të bukur nga plazhi çka e bën atë të duket më “tunduese”. Ingrit Gjoni duket se është rikthyer fuqishëm pas projektit të saj të fundit, provokuese dhe tepër simpatike.

Ingrit Gjoni 6

Picture 6 of 6

Shkruar Nga
More from Revista User

Këto janë ushtrimet e përsosura për femrat

Kur shkojmë në palestër, interesohemi të provojmë të gjitha llojet e ushtrimeve....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.