Jam më shumë se 40 vjeç : Si të kuptoj nëse kam nevojë për syze?I ke më shumë se 40 dhe ke filluar të vëresh se shikimi të është dobësuar ?

Vendimi nëse duhet të mbash apo jo syze mund të jetë më i afërt se që mendon dhe është shumë e nevojshme të dish sa më shumë rreth kësaj teme.

Nëse do të dish se si të identifikosh  dobësimin e syve të ty atëherë ki parasysh këto shenja :

1. Sheh turbullt

Shenja e parë për të vendosur syze është nëse shihni jo qartë.

3. Ke nevojë për më shumë dritë për të parë se më herët

Më herët me dritën e përgjithshme të dhomës ka mjaftuar të shohësh, tani ndjen se keni nevojë për ndriçim më të madh vendin e punës apo edhe vendin ku ju jeni duke lexuar.

4. Keni dhimbje të kokës

Lodhja vizuale me vështirësinë tuaj për të fokusuar shikimin tuaj bënë që të keni dhimbje të kokës. Shumë nuk e dinë që dhimbjet e kokës janë të lidhura me problemet e të pamurit.

loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Kotzias: Kam marrë 800 kërcënime, më dërguan zarfin me plumba…

Ministri i jashtëm grek, Nikos Kotzias, ka folur ditën e sotme për...
Read More