Janë katër lloje të konsumuesve të verës

Sipas hulumtuesve në Universitetin Shtetëror të Michigan-it, ka katër kategori të konsumuesve të verës, që ndryshe njihen edhe si vinotipë.

E ëmbël – këta pirës të verës zgjedhin shumë, sikurse që bëjnë në aspektet tjera të jetës së tyre.

Hipersensitiv – janë të ngjashëm me të parët, por janë më të hapur sa i përket eksplorimit të verërave të reja, me qëllim që ato të jenë të thjeshta dhe të pastra.

Sensitiv – janë fleksibil dhe aventuristë. Hulumtuesit thonë se këta njerëz kanë tendencë që të shfaqin shenja të shpirtit-të-lirë.

Tolerant – Njerëzit e kësaj kategorie kërkojnë intensitet nga verërat e tyre, dhe nuk e kuptojnë se si të tjerët mund të pinë verë të “dobët”.

Shkruar Nga
More from Revista User

Këngëtarja e njohur e rrokut gjendet e vdekur në një hotel…

Këngëtarja Dolores O’Riordan ka vdekur në mënyrë të papritur në një hotel...
Read More