Jeni vonë? Këto stile flokësh mund t’i bëni për dy minuta

Si i rregulloni flokët çdo mëngjes?

2-1

Picture 1 of 7

Ne gjithnjë e kemi idenë në kokë që të zgjohemi herët, ose thjesht të zgjohemi në kohë, të bëjmë veten tonë të duket si një qenie e mirë njerëzore, por ky mendim gjithmonë qëndron vetëm si një ëndërr

Ne pothuajse nuk e bëjmë kurrë. Prandaj, një stil i shpejt dhe i bukur flokësh është i mirëseardhur në këto raste.

Për më pak se dy minuta ju mund ta rregulloni stilin tuaj të flokëve.

Shkruar Nga
More from Revista User

Bisedime të reja për ribashkimin e ishullit të ndarë të Qipros

Udhëheqësit e Qipros greke dhe ata të Qipros turke vazhduan bisedimet që...
Read More