Jeta ‘reale’ e stjuardesave

Çdo kompani ajrore sigurohet që të paraqesë një imazh sa më të mirë për veten dhe për punonjësit e saj, e për këtë, pjesë kryesore të reklamave janë jo pak herë stjuardesat e qeshura e të bukura.

stjuardesa 1

Picture 1 of 8

Por thuajse si çdo punë, edhe ky profesion ka anën e saj të errët, kjo sepse edhe kjo punë ka lodhjen dhe stresin e saj të punës.

Molly Choma, e cila është për 9 vite pjesë e kompanisë “Virgin”, ka publikuar foto pas skenave të punës së saj, foto të cilat në një farë mënyre e thyejnë imazhin e punës perferkte të stjuardesave.

Imazhet që ajo ka publikuar ka treguar realitetin se përveç luksit të të udhëtuarit në shumë shtete, pjesa tjetër e punës së tyre konsiston në shërbim dhe pastrim.

Shkruar Nga
More from Revista User

Zbulohet skema si përgjoheshin shqiptarët në “Shtëpinë e Gjetheve”

Një pjesë e madhe e shqiptarëve të përgjuar nga sigurimi i shtetit...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.