Jo vetëm festë: Gratë shqiptare protestojnë, u bëjnë apel institucioneve për solidaritet 

Jo vetëm festë e gëzim.

Dhjetëra gra nga organizata të ndryshme zhvilluan sot një marshim protestë në Tiranë, duke apeluar institucionet për më shumë solidariret ndaj grave.

“Barazi dhe dinjitet”,”Respektim rigoroz i urdhrave të mbrojtjes”, “Parandalim i martesave të hershme”, ishin disa nga mesazhet që u përcollën.

“Kërkojmë barazi dhe dinjitet për gratë rome dhe egjiptiane”, u shpreh përfaqësuesja e Rrjetit të Grave Rome.

 
 
loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Irena Myzeqari: Kadare është më i famshëm për mospasjen se sa pasjen e grave në veprat e tij

  Universiteti Europian i Tiranës ka në politikat e tij mbajtjen pranë...
Read More