Joga për fytyrë: Pesë ushtrime të cilat rinojnë lëkurën

Joga për fytyrë është një seri ushtrimesh të cilat ndikojnë mu sikur joga për trupin: çliron dhe i tonifikon muskujt.

Seria e ushtrimeve bëhet 20 minuta, gjashtë ditë në javë dhe shumë shpejt jep rezultate pozitive, siç janë dukja rinore, lëkura elastike, zvogëlimi i rrudhave, shkëlqimi i shëndetshëm i lëkurës.

Shkruar Nga
More from Revista User

Parashikimi i motit për sot

Bregdeti dhe zonat e ulëta do të jenë nën dominimin e motit...
Read More