Kafja dhe çaji, ja efekti në rritjen e potencialit seksual që mund të mos e keni ditur…. 
 

Një studim i një grupi shkencëtarësh britanikë arriti në përfundimin se ushqimet e pasura me antioksidues janë në gjendje të përmirësojnë potencialin riprodhues tek meshkujt, raporton “Science Journal”.

Kafeja dhe çaji janë shumë të pasur me antioksidues, ashtu si vera e kuqe apo vajrat bimorë, midis të cilëve radhitet edhe vaji i ullirit.

Sipas studimeve të kryera në një klinikë në Londër, midis 1 mijë pacientëve me probleme të potencialit seksual, shumica dërmuese kishin mungesë të këtyre përbërëse në trupin e tyre.

Një mashkull në 12 të tillë vuan nga aftësia e ulët riprodhuese. Ekspertët premtuan thellim të studimit, për të kuptuar më mirë rolin e antioksiduesve në shëndetin seksual.

loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Pritet dalja e dosjeve të fundit të papublikuara për vrasjen e Kennedy

  Një valë e fundit dokumentash të lidhura me vrasjen e Presidentit...
Read More