Kapexhiu e ka kapur me gishtin e Edi RamësBujar Kapexhiu, artisti i njohur dhe karikaturisti i gazetës Mapo, duket se e ka kapur këto ditë me … gishtin e Edi Ramës.

Kapexhiu, që njihet për karikaturat e tij të fuqishme anti-qeveritare, këtë herë e ka me reagimet e Edi Ramës për çështjen e stadiumit të ri kombëtar.

Gishti selektiv

loading...
Shkruar Nga
More from revista mapo

Fabrikimi i historisë

Nga Doan Dani* Një pjesë e rëndësishme e historisë është shtrembëruar qëllimisht...
Read More