Këto gjëra meshkujt asnjëherë nuk i tregojnë

Çfarë dimë për burrat?

6-1

Picture 1 of 5

Ata gjithmonë gjithmonë e ndihmojnë një vajzë në ankth; Ata e duan futbollin; Shumica e tyre janë jashtëzakonisht të bukur me mjekër.

Dhe kjo është ajo – të paktën sipas shumicës së vajzave.

Por shikoni më poshtë se cilat janë ato sekrete të cilat i kanë treguar vet meshkujt.

Ata kanë nevojë që ndonjëherë të mos bëjnë asgjë

Mendimet absurde janë një pushim i madh për mendjen.

Edhe ata kanë fobitë e tyre.

Ata e shikojnë gati çdo grua që u kalon para syve

Shkruar Nga
More from Revista User

Katër presidentët e SHBA-ve të gdhendur në faqen e Mount Rushmore, skulptori që e ktheu idenë në vepër arti

Lista e monumenteve skulpturore në Shtetet e Bashkuara është mjaft e gjatë,...
Read More