Këto janë 12 ushtrimet për një trup perfekt

Alex Silver-Fagan, një trajnere e Nike, është një prej atyre njerëzve që beson dhe mendon se për të mbajtur këmbët dhe vithet në formën e duhur, është e nevojshme që të bëni sa më shumë sqauats.

Këto ushtrime mund të kombinohen shumë lehtë me ushtrime të tjera, ose të bëhen mënjanë, si ushtrime të veçanta.

Janë të lehta, mund të bëhen në shtëpi dhe nuk do t’ju marrin më shumë se 15 minuta kohë.

1-1602-1373-1274-1145-1006-747-658-459-4610-4111-4812-32
 
 
Shkruar Nga
More from Redaksia

Media italiane reportazh për “Tokën e Shqiponjave”: Tirana, një qytet që po ndryshon

  Vizita në Shqipëri pa marrë një makinë me qira është praktikisht...
Read More