Këto janë gabimet më të mëdha tek 75% e çifteveKa shumë faktorë që përcaktojnë se kur do të arrini piketat në lidhje mirëpo a e dini se cilat gjëra janë shkatërruesit e një lidhje potenciale?

Pavarësisht këshillave emocionale që i merrni në lidhje me lidhjen tuaj, treguesi më i mirë i një partneri potencial është shfaqja e shtëpisë.

87% e pjesëmarrësve të një ankete kanë deklaruar se e gjykojnë partnerin potencial varësisht sa janë të pastër dhe sa e pastër është ambienti ku ata jetojnë.

75% prejt tyre pohuan se në raste kur partneri nuk është i kujdesshëm për pastërtinë ata mendojnë ndarjen.

Shkatërruesit e marrëdhënieve në zhvillim

Papastërtia

Papastërtia e përgjithshme është mjaftueshëm të dekurajojë 83% të britanikëve nga vazhdimi i një lidhje të re.

Kundërmimi

81% e personave thonë që kundërmimi do të largonte nga mendimi i një takimi tjetër.

Tualeti i pistë

Tualeti i pistë është një jo e madhe për 80%.

Shtrati i parregulluar

76% thonë se shtrati i parregulluar do të ndërprejë një lidhje të mundshme.

Mobiljet e vjetra

Mobiljet e vjetra dhe të leckosura e kanë të njejtin efekt tek 66%.

Dekori

Përplasjet për shkak të silit dhe dekorimit janët të mjaftueshme që 63% e të anketuarve të ndërprejnë lidhjen.

Lodrat

61% nuk dëshirojnë një partner që përqafohet me lodër në shtrat.

Kujtime nga lidhjet e mëparshme

59% thonë se nëse vërejnë një send që i takon partnerit nga ndonjë lidhje e mëparshme, do e përfundonin lidhjen.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Shqipëria e rrezikuar nga gripi i shpendëve

Ministria e Bujqësisë jep alarmin duke deklaruar se Shqipëria është e rrezikuar...
Read More