Koha për ndryshim të stilit të flokëve në të dyzetat: Moderne, femërore, ju bëjnë të dukeni më të reja!

Zgjidhni atë e cila më së shumti ju pëlqen dhe drejt e te floktari.

Mosha dyzetvjeçare është ideale që të lozni me gjatësinë dhe teksturën. Si edhe gjithmonë, patjetër duhet ta kemi parasysh që nuk ekzistojnë rregulla – të gjitha mund t’i provoni dhe t’i bartni me stilin tuaj.
1. Bobi shtresor

Kjo mënyrë e shkurtimit të flokëve do të japë vëllim, mirëpo nëse jeni të gjata edhe keni qaftë të bukur, e gjithë përshtypja do të jetë edhe për një shkallë më e mirë.

2. Tallaze të shkujdesura

Femrat me shumë flokë, do të zgjedhin flokët mesatarisht të gjatë dhe tallaze, të cilat, para së gjithash, nuk duken me shumë kaçurrela, dhe janë të lëvizshme ashtu që flokët lëvizin nga fytyra për të mos pasur flokë të cilat mbyllin fytyrën.

3. Flokë të shkurtra

Nga pak të shkujdesura, të harlisura, flokët e shkurtër janë zgjedhje e përsosur për femrat paksa trupshkurtra, me fytyrë të vogël, sepse vizualisht i hapë dhe me atë rast i bën më skofiare.

4. Gjatësia shtresore

Flokët e gjatë më së miri duken pikërisht të shtresuara, të cilat mundësojnë që çdo tufë të ketë tregimin e vet dhe të ketë lëvizjen e vet.

5. Të rrafshët dhe të rrumbullakuara

Zgjedhje e mirë për moshën dyzetvjeçare janë flokët e rrafshëta me vijë të thellë anash apo me vijë në mes, të cilat janë të prera ekskluzivisht rrafsh dhe në mënyrën e vet rrumbullakojnë fytyrën.

6. Bobi me balluke

Ky stil është më i mirë kur gjatësia e flokëve lehtë arrin në supe – mu sikur të jeni person tjetër.

7. Lobi i valëzuar

Bobi i zgjatur, në të vërtetë, më i gjatë bën të jetë nën supe, sepse gjatësia e tillë është më e përshtatshme.

8. Balluke të rralla

Ato janë ideale për dikë që dëshiron dukje të shkujdesur dhe ndryshim instant, ndërkaq janë zgjedhje e shkëlqyeshme për femrat të cilat janë të pasigurta kur është fjala për ballin.

Shkruar Nga
More from Revista User

“Të diel të qetë”, Rama zgjedh një artikull të medias gjermane në përshëndetjen e mëngjesit

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur një artikull për rivierën shqiptare, në mediat...
Read More