Krimet e Rënda: Tre prokurorë në “sitën” e vetingut


Në Prokurorinë e Krimeve të Rënda është hedhur shorti për vetingun ndaj prokurorëve.

Sipas Ora News, në “sitën” e vetingut do të jenë prokurorët Gent Osmani, Besnik Muçi dhe Gent Trenova.

Osmani dhe Muçi kandidojnë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Trenova është zgjedhur anëtar i KED.

Komisionerët e vetingut do të hetojnë dosjet e Gent Trenovës kur mbante postin e prokurorit tek Krimet e Rënda.

Shkruar Nga
More from Redaksia

Julia, me gjyshen në krah në auditor, asnjë pengesë për ëndërrat e saj!

Profil: Studentja me statusin “paraplegjik dhe tetraplegjik”: Pengesat fizike nuk mund të...
Read More