Krimet e Rënda, tre prokurorë në “sitën” e Vettingut

Në Prokurorinë e Krimeve të Rënda është hedhur shoqëri për vettingun ndaj tre prokurorëve. Në “sitën” e vettingut do të jenë prokurorët Gent Osmani, Besnik Muci dhe Gent Trenova.

Osmani dhe Muçi kandidojnë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Trenova është zgjedhur anëtar i KED.

Komisionerët e vetingut do të hetojnë dosjet e Gent Trenovës kur mbante postin e prokurorit tek Krimet e Rënda.

Shkruar Nga
More from Revista User

Sonte në skenën e Teatrit të Operës dhe Baletit “Halili dhe Hajria” dhe operat “Skënderbeu” e “Borana”

“Të pandarë për Shqipërinë”  vjen sonte në skenën e Teatrit të Operës...
Read More