Kur bien engjëjt

Engjëlli i Victoria, Ming Xi, është ballafaquar me “ethet e tmerrit”.

Ming Xi 1

Picture 1 of 11

Ajo gjatë revysë së bukurosheve më të njohura të botës rrëshqiti dhe u rrëzua.

E gjithë kjo ndodhi në Shangai gjatë një revyje spektakulare, e njohur si shou i modës Victoria’s Secret.

Shkruar Nga
More from Revista User

Politika e jashtme e Presidentit Trump

Këtë javë, presidenti Trump ripozicionoi një grup aeroplanmbajtësesh për të dërguar një...
Read More