Kur tradhtojnë femrat!

Hmm, kujdes! Femrat mbase nuk dinë të gënjejnë, por aftësia e tyre për të mbuluar “prapësitë” rritet kur ato sapo kanë tradhtuar mashkullin e tyre.

Ato shfaqen sikur janë shumë të lumtura edhe kur nuk janë. Gjithmonë janë të kujdesshme për gjërat e vogla në dukje, por që kanë rëndësi të madhe. Pra, për detajet.

Kur kthehen në shtëpi të bashkëshorti i tyre, më përpara janë kujdesur që mos mbajnë erën e parfumit të dashnorit, rrobat e saj të jenë të pastra apo gjëra të këtij lloji, detaje këto që meshkujt nuk i vënë re kur tradhtojnë vetë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Hidhni sodë buke mbi dyshekë dhe shihni rezultatet mahnitëse

Tregu është plot me produkte pastrimit të cilat po aq sa mund...
Read More