Ky ushtrim boksi është më efektiv në skulpturimin e muskujve të barkut sesa çdo ushtrim tjetër

Nëse dëshironi që sa më parë të keni muskuj barku, atëherë ndoshta ka ardhur koha t’i shmangni barkoret.

Barkoret dinë të jenë ushtrimi primar i shumë njerëzve të cilët dëshirojnë të ndërtojnë muskuj barkut, dhe pavarësisht se ndihmojnë në targetimin e muskujve abdominal, ekziston një ushtrim tjetër i cili është më efektiv sesa barkoret.

Dennys Lozada, trajner i Nike, në videon e mëposhtme demonstron një teknikë boksi me të cilën i ushtron muskujt e tij të barkut.

Ai sugjeron ta perfermoni këtë ushtrim për 30 deri në 45 sekonda me 10 deri 15 sekonda pushim për tri runde.

Shkruar Nga
More from Revista User

Obama: SHBA dhe Kina shembull në çështjen e klimës

SHBA-të dhe Kina duhet të jenë shembull në planin e luftës kundër...
Read More