Ky ushtrim do të ngre vithet tuaja më mirë se cilido kirurg

Vithet e tendosura, të ngritura, të rrumbullakëta janë ëndërr e çdo femre.

Me këtë ushtrim lehtë do të arrini rezultat maksimal. Efekti do të jetë i dukshëm që në këtë pranverë.

Ushtrimet galiç në çdo formë dhe në mënyra të ndryshme gjithmonë janë ide e mirë për arritje të vitheve të përsosura.

Mirëpo ky ushtrim do t’ju ndihmojë të arrini super rezultate për një kohë edhe më të shkurtër.

Provojeni këtë ushtrim herën e parë kur të shkoni në palestër.

Si bëhet ushtrimi:

? Me njërën anë të trupit shtrijuni në ulëse. Shikoni në dysheme, duke mos e rënduar qafën.

? Kapuni për mbajtëse mbi kokë dhe me këmbë ngrini peshat nën këndin prej 90 gradësh.

? Qëndroni një sekondë, dhe kur t’i lëshoni këmbët poshtë le të zgjasë kjo së paku tre sekonda. Bëni tri seri nga 12 përsëritje.

? Ky është shembulli si mund të ushtroni edhe në variantin shtëpiak dhe të keni vithe perfekt:

Shkruar Nga
More from Revista User

Klinton: Nuk dua të merrem me Trump, dua të bëhem presidente

  Kandidatja demokrate për presidente Hillary Klinton foli për reporterët në bordin...
Read More