Leonard Veizi: Mbresa të shkëlyera nga një fundjavë plazhi në fillim të sezonit veror

20180526_09175520180526_09195820180526_09232320180526_09233620180526_09400620180526_09514720180526_09592220180526_10070020180526_18361820180527_084342
 
 
Shkruar Nga
More from Redaksia

“Axhenda e LGBT vjen nga lart dhe larg, ndërhyrja e Lu-s, paternalizëm i pavend dhe hipokrit”

  Nga Dom Gjergj Meta - Tri çështje kanë zënë faqet e shtypit...
Read More